lørdag 22. september 2012

Julemarked søndag 25. november:))

 ........jeg vet det er litt tidlig å lese ordet "jul" i slutten av september, og jeg er absolutt ingen tilhenger av at jul kommer inn i butikkene i oktober.............men like hærlig har jeg lyst til å si noen ord om julemarked!! For den 25. november blir det nemlig "det" på låven hos "Patricias lille hjemmebakeri". Og der skal også Knottebua være, med sine Knotteting, samt at det vil bli et par andre aktører. Mye er ikke på plass enda og vi er bare i startsgropa, så mer info kommer etterhvert som brikkene faller på plass.
 Dette er noe av det som vil være å finne den dagen, samt at dette også er å finne i Knottebua fremover. "Sokk" til tennbrikkettene, strikket i naturhvit ullgarn og pyntet med diverse. Det kommer flere farger etterhvert:)
Og da også en "sokk" til fyrstikkesken:) Disse er også strikket i ullgarn, men en litt tynnere type. Fargene lilla og grått er nesten klare, mangler bare litt pynt!! men det kommer:))

Og med dette: god lørdag alle sammen:))

3 kommentarer:

 1. Så spennende med julemarked. Hadde vært moro å vært på. Så sant det ikke er danseshow eller bursdagfeiring den helgen!

  Håper alt står bra til med storfamilien inne i skogen :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Da krysser jeg fingre for at det måtte passe Hege:)
  Her i skogen går det veldig bra, han er veldig rolig enn så lenge:)
  klem

  SvarSlett
 3. Så mye flott du lager! :) Her var det masse inspirasjon å finne.
  Lykke til på julemarked.

  SvarSlett