mandag 12. november 2012

boksen med det rare i...........

Jeg fant ikke noe bedre navn til denne, men jeg syns det passet ganske bra:) Denne boksen kan du fylle m det meste, og passer kjempefint som en gave. Hva med å fylle den med hjemmelaget drops, eller karameller, eller slik som jeg har gjort her: med telys!
Trekket er laget av ull, samt at jeg har foret den med lin. første mann ut ble julerød, men jeg skal også lage i hvitt og grått:) Applikasjonen er nesten helt lik de andre "sokkene" jeg har laget, og tanken bak er at de skal kunne matche hvis man har lyst til det!! Jeg syns hamp og hyssing passer veldig godt til den julerøde fargen, så den fikk bli med!
Selve boksen er en hermetikkboks, som får nytt liv videre!!

Idag skal jeg lage flere av disse, samt julerøde "sokker" til tennbriketter og fyrstikker, og det gleder jeg meg til. Etterhvert som det blir ferdig blir det satt opp i Knottebua, og der er det mer og mer som minner meg om at vi går julen i møte:))

god mandag!

3 kommentarer:

 1. Flott og praktisk boks.
  Takk for at du ville følge bloggen min. Jeg la meg til som følger hos deg også.. Spennende å følge andre håndarbeidsblogger :)

  SvarSlett
 2. Hei :o) Så mye fint du har laget! Jeg har kjøpt meg ny symaskin og håper å få brukt den mye i dagene fram mot jul, her var det mye inspirasjon å hente. Jeg legger meg til på bloggen din :o) Nina

  SvarSlett
 3. velkommen inn til dere begge, så koselig:) Veldig moro at det man gjør kan være til inspirasjon for andre også!

  ha en fin dag:)
  klem aina

  SvarSlett