tirsdag 10. juli 2012

Impuls er gøy:))

 Mellomste knottefrøken har en bluse/tunika som jeg syns kler henne veldig godt i fasongen. Og nå som behovet for litt sommerklær står for tur, så bestemte jeg meg for  å prøve å sy en slik en med den fasongen.......Jeg har brukt et kjolemønster med raglanermer, målte slik at det skulle stemme sånn nogenlunde med den opprinnelige blusen, klippet til og satte igang. Når noe egentlig ikke er planlagt sydd, så er det veldig moro når man kan klippe siste tråd og prøve den på- og se at den ble slik man hadde tenkt:) (det er nemlig ikke alltid det skjer..........he he) En shorts ble det også, slik at det ble et helt sett. Shortsen er sydd i linfarget lin med bred sstrikk i livet og nederst.
 Denne blusen er sydd av nytt av BRUKT, den første i sitt slag til knottebarna:) Ermene er en blondegardin, og det samme stoffet har jeg brukt til hjerter, samt linfarget lin.
 Blusen har tynn strikk nederst, samt i ermene og halsen.
Samme applikasjon bak som i front.
Jeg fikk ikke prøvd hele settet på før hun la seg, shortsen ble ikke ferdig før leggetid........jeg er veldig spent på hvordan det blir:)

god tirsdag:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar