onsdag 30. januar 2013

Min egen variant:)

 Som veldig mange andre gikk jeg også ut av garnbutikken i høst, med skappelgarn i posen!! Etter å ha blitt introdusert for denne genseren både her og der, bestemte jeg meg for at jeg også ville. Vel hjemme med Fairytale og Mini Alpakka, satte jeg igang. Underveis (som veldig ofte kan skje...) ble denne genseren til en vest. Egentlig fordi jeg ikke hadde lyst på det "alle" andre skulle ha...he he! Og litt fordi jeg har savnet en vest, som er et enkelt plagg når man skal være i ammemodus relativt lenge!
Og en ting er sikkert, dette er det mykeste plagget jeg noen gang har strikket, tror jeg! Da jeg var ferdig hadde jeg lyst til å pynt den opp litt. Og da ble det et lite bilde, litt lin og litt bomull. Denne har vært i bruk både tidlig og sent, og derfor ser den også litt brukt ut på bildet. Det eneste minuset er at den loer veldig når man går og bærer på en liten baby........jeg har plukket mang en lodott ut av minstens lille hånd:))
Denne ble ferdig før minsten kom til verden, og jeg rakk å begynne på en koksgrå også. Men denne har aldri blitt gjort ferdig............ennå!!

god onsdag:)

2 kommentarer:

 1. Åååå den ble kjempefin!
  Du lager så utrolig mye fint.
  Jeg har veldig lyst på en Lonekjole.
  ;o)

  SvarSlett
 2. Hei du:)
  Det var veldig koselig:))

  Ha en fin dag!!
  Klem Aina

  SvarSlett