torsdag 27. desember 2012

en liten romjulshilsen:)

 Rett før jul ble denne kjolen hentet. En kjole i gammelrosa velour, med brune detaljer.Gammelrosa og brun er en av de fineste kombinasjonene jeg vet om, og særlig når vi er i det nostalgiske/romantiske hjørnet:))
 Det ble også hjerter på hette og bak på kjolen.
Nederst på ermene er det strikk, etter eget ønske. Nederst er kjolen lagt opp på vanlig måte. En myk og god kjole til all slags bruk!!

god torsdag til dere alle:))

fredag 21. desember 2012

De to neste.............

 ..........bodyene ble slik:) Og som dere ser så har jeg valgt borrelås på disse. Ved evt flere bodyer så er det det jeg kommer til å bruke. Man vet jo at en trykknapp kan ramle av, og når den  i tillegg blir brukt så ofte som den blir ved en slik body, så er det godt å vite at den ikke ramler av. ( både for meg og de som skal bruke den......he he)
 På disse har jeg brukt trykknapp i bleiesonen og i hals:)
 Disse bodyene kan lages i mange forskjellige mønstre og farger, og det er det som er så gøy med slike plagg, man kan forandre i det uendelige. Og har man lyst til å ha en matchende bukse så er knytebukse veldig fint til disse bodyene, og der matcher jeg lommene med tilhørende stoff som i bodyen:))
Da er disse fire på plass hos eier, og jeg håper de gjør den nytten de skal:)) på disse fikk jeg fritt spillerom hva mønster angår. Jeg viste hvilke farger både lillegull og mammaen var glad i, men resten var opp til meg, og det liker jeg veldig godt: Tusen takk:))

god fredag alle sammen:))

tirsdag 18. desember 2012

"knappe"-body:)

 Jeg har sydd 4 bodyer som er litt annerledes enn "vanlige" bodyer, og her er to av de. Begge disse har fått sandfarget kropp og rosa/lilla feer på ermene.( Det ser ut som om den er blå på bildet, men i virkeligheten så er den altså lilla....)
 Som dere ser på bildet så har disse bodyene en åpning midt på magen, hvor jeg har satt på trykknapper slik at de enkelt kan åpnes ved behov. Og så tenker man kanskje: "hvorfor skulle man ha behov for å åpne en body midt på magen?" Mange barn (og sikkert voksne også...) har av forskjellige årsaker behov for en peg(knapp) på magen. Via denne peggen har man mulighet til å gi mat/drikke/medisiner direkte inn i magesekken.
Disse bodyene er til ei fin, lita jente som nettopp har en slik peg. Mammaen hennes spurte meg tidligere i høst om det var mulighet for slike plagg.
 Når man skal ha tilgang til en slik peg opptil en gang i timen hele døgnet igjennom, så sier det seg selv at man etterhvert ønsker seg en litt enklere løsning, enn å måtte kle av barnet delvis  for hver gang!
Jeg syns det var spennende å få en slik forespørsel, og har nå laget meg mønsterpå slike bodyer opp til 5 år.
 Jeg vet det finnes bodyer til dette behovet ifra før, men jeg har blitt fortalt at de kommer i ensfargede toner som svart og hvitt. Og det er vel og bra, men det er jo hyggelig med litt farger og mønster også:))
Dette var de to første jeg sydde og de har som sagt fått trykknapper til åpning/lukking på magen. De to neste har jeg brukt borrelås på istedet, og det blir nok det jeg kommer til å bruke ved evt flere.
Disse  er i str 4 år, men jeg syr de fra str 62cm- 5 år.

pris 62cm-80cm: 299kr
pris 86cm-5år: 379kr. ved bestilling av flere, 350kr pr stk.

Jeg håper mammaen blir fornøyd, og at de er anvendelige og praktiske samtidig som de også har et barnlig uttrykk:) Bilde av de to siste kommer imorgen! Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe!

god tirsdag alle sammen:)

onsdag 12. desember 2012

Julegaver og andre gaver:))

 I disse dager er det bestillinger som blir gjort ferdige, og jeg tror og vet at de fleste av de er julegaver og derfor blir det dårlig med bilder her inne hos meg:))
 Denne genseren og buksen var også en gave, men denne gangen en dåpsgave til en søt, liten fin gutt:) Dåpen har vært og nå kan jeg vise det frem! Genseren er sydd i polarfleece og er applikert med stjerner og skrift. Den har fått hette, og er litt lenger bak enn foran. Buksen er strikket i mykt og deilig alpakkagarn som kan vaskes på 30 grader ullvask:)
Settet er for stort iår, men jeg håper  han vil få mye glede av det om et år:)) Fargene er som dere ser, brun, sandfarge og naturhvit.

god onsdag alle sammen:))