fredag 25. mars 2011

Hjertefryd:))

Jeg syns det er fasinerende å kunne lage nytt av brukt........tanken har vært der lenge, men det er tiden som ikke strekker til:) Men her en dag fant jeg frem stoffer og klippet ivei. Her ser vi det første resultatet: Dette har opprinnelig vært en gardin og en duk, som nå er byttet ut. Stoffene var like fine og tåler godt en ny runde med nål og tråd. Og det er også veldig viktig i dette prosjektet. Det skal være gode stoffer som blir klippet i, og de er vasket/renset godt. Jeg håper det blir litt tid innimellom til flere av denne sorten, altså gjenbruk.

Det som er mest fasinerende med dette er å se hvordan en genser/bukse etc som kanskje ikke har den rette fargen lenger eller som har blitt for liten/stor, kan forvandles til noe helt annet og som kan brukes videre. Det er miljøvennlig det!!

Denne er å finne i Knotteting sin eplabutikk. Det er relativt sparsomt der nå, men kanskje........

tirsdag 22. mars 2011

Tredje jakke ut:))

............og den har vært ferdig en stund og til og med i bruk:) Det har bare tatt litt tid å få den ut. Denne er strikket i sart rosa og har fått rosa runde knapper. En utrolig ålreit jakke som er strikket i kashmir-alpakka. Kjempedeilig og mykt garn. Kanten nede og ermehullene har heklet kant!!

Muligheten for at det blir fler av disse er ganske stor..........en blå en er i strikkepinnene, og venter på en ny eier:)

torsdag 10. mars 2011

I rykk og napp..........

..............det er vel den beste beskrivelsen jeg har for denne bloggen. Men så er hyppigheten desto større for pikene på låven ............:) !
Denne ble sydd til eldste frøken Knotten. Hun ble veldig glad og fornøyd da hun våknet opp om morgene og kikket på den nye kjolen sin, og da er mor fornøyd også.
Denne er sydd i brun velour og applikasjonene er i lys lilla. Fargene har hun valgt selv, så det var ingen overraskelse!
For første gang har jeg brukt et personlig bilde på en kjole til jentene, og det ble bra.

Hetten er foret og de store hjertene har fått en heklet blomst:) Det pynter kjolen og gjør den mer "søt og nostalgisk", syns jeg!