lørdag 25. desember 2010

pikenepålåven-dress til far:)

Denne lå under treet til Knottefar. Han har en, men syns den er litt vid og stor. Denne er litt smalere, og kunne kanskje vært litt kortere i kroppen, men men. Den er tatt i bruk, og da får vi tro den gjør nytte for seg:)
Den er sydd i brun polarfleece, og har fått applikasjoner i natur og turkis. Syns kanskje ikke hjerter var det naturlige valget til en mann................

To kuler ble det også bak på benet:)

fredag 24. desember 2010

Julegaver:)

Det blir noen hjemmesydde julegaver under treet iår. Ikke så mange som jeg hadde tenkt, men man skal ha noen prosjekter både i og etter jul også, ikke sant? Denne går til mellomste frøken Knotten, en dress jeg vet hun vil bli glad i. Den er sydd i luksus fleece, kjempemyk og deilig. Men når det er sagt så er den ikke så ålreit å sy i.............den loer noe veldig og det blir et teppe av støv og lo etter den. men men, sålenge resultatet er greit så er det absolutt verdt det:)

Flere bilder kommer etterhvert, når gavene er åpnet...............
god jul alle sammen:)

onsdag 22. desember 2010

Hjerter opp og ned i mente.............

Nå har jeg en liten pause sammen med noen lakrisbåter og et glass rødvin..............veldig deilig:)
Disse hjertene sydde jeg i fjor, og jeg gledet meg til å ta de frem iår. Angrer bare litt på at jeg ikke har fyllt de litt mer med vatt...men men. Nå henger de på plass og ønsker alle som ser de en god jul, for det håper jeg jo at alle får:)


tirsdag 14. desember 2010

pulsvanter:)

Idag var disse å finne i kalenderen:) De har stått på ønskelisten en liten stund, så jentene ble veldig fornøyde.
Disse har vi sydd mange av til voksen og i ullbouble. Men det skal sies at de blir veldig søte i en mindre utgave og i velour!
Disse er koksgråe og har fått hjerter i sterk rosa og lyse rosa. Håper de varmer litt i disse kalde dager:)

lørdag 11. desember 2010

Snart god jul:)

Ja, vi har jo begynt å si "god jul" til hverandre, selv om det føles litt "rart" i starten så faller det mer og mer naturlig etterhvert som vi nærmer oss. Disse røde hjertene i ullboucle syns jeg er utrolig koselige og jeg kunne ikke annet enn å lage noen. Det teller bare to hittentil, men muligheten for at antallet stiger nærmere jul er tilstedet:)

torsdag 9. desember 2010

Ja ja, nei nei:)

Når jeg ser at det forrige innlegget er datert til 29. september, da sier jo det sitt...............Men jeg har vært desto mer aktiv på http://pikenepaalaaven.blogspot.com/ .................håper det duger som unnskyldning:)
Ihvertfall, nå er jeg her og har jo tenkt å være her litt til. Over oss ser vi kalendergaven til de to minste imorgen:) Og jeg gleder meg til de skal pakke de opp, for disse har de ønsket seg lenge. Knottemor strikket de tidligere ihøst.......ganske tidlig faktisk. Og hokus pokus, nå er de helt ferdige:)
De er strikket i alpakka og mønstrene er fra sandnes sitt hefte, nr et eller annet. Str er i 6 og 8 år, så jeg har utvidet de litt, fordi den opprinnelig stopper på 4 år.
Ja ja, nå skal jeg sette meg bak symaskinen litt. Ha en fin kveld:)